Brand

Is uw woning voor u belangrijk, dan geldt dit misschien nog meer voor uw bedrijfsgebouwen. Een brandverzekering is dan ook een must voor uw bedrijfspand.

Of het nu een kledingzaak betreft of een industriële vestiging; uw bedrijfspand blijft onontbeerlijk voor uw bedrijf. En niet alleen brand maar ook natuurrampen (storm, overstromingen), waterschade of diefstal. Het is maar een greep uit de gevaren waaraan uw patrimonium bloot is gesteld. Gelukkig kunnen wij u beschermen tegen eender welk risico dienaangaande.

Maar vaak stopt het niet bij de bedrijfsgebouwen en blijft ook de inhoud (uw goederen, materiaal, koopwaar, meubilair, …) niet gespaard. Ook daarvoor bestaan er kant-en-klare oplossing. Naast de basisdekking voor brand is het ook mogelijk om u te beschermen tegen het omzetverlies dat voortvloeit uit een schadegeval. Onder meer dankzij een waarborg “commerciële werkloosheid” kunt u omzetverlies als gevolg van brandschade compenseren zodat de inkomsten van uw bedrijf op peil blijven.

Voor een optimale dienstverlening komen onze medewerkers ter plaatse om het risico in te schatten, deskundig advies te verschaffen om schade te voorkomen en u onmiddellijk een offerte op maat voor te stellen.