Individuele hospitalisatieverzekering

Door het gunstig sociaal stelsel in België krijgen we vaak de indruk dat een hospitalisatieverzekering geen of weinig nut heeft.

Niets is minder waar.

Niet alleen kan ziekte uzelf, uw partner of één van uw kinderen treffen maar ook lang niet alle kosten worden terugbetaald. Remgeld, medisch materiaal, sommige geneesmiddelen en kamersupplementen komen ten laste van de patiënt. En deze factuur kan snel oplopen.

Vanaf 30 jaar geven we onze klanten de raad om een dergelijke polis af te sluiten. Voor jongeren is de premie niet al te hoog en is de kans op voorafbestaande aandoeningen miniem.

En u geniet bijna meteen van een volledige kostendekking van alle hospitalisatiekosten maar ook van voor- en nazorg, en dit volgens uw eigen keuze voor één maand voor de opname tot drie maand na het ontslag uit het ziekenhuis.

Wij bekijken uw persoonlijke situatie en zoeken bij diverse maatschappijen welke polis voor u en uw gezin het meest geschikt is. Eventueel kiezen we voor een flexibele polis die u tijdelijk kunt “on hold” zetten als u, bijvoorbeeld door een promotie, ineens over een hospitalisatieverzekering via de werkgever kunt beschikken.