Pechverhelping

Een polis pechverhelping, eventueel gecombineerd met een polis reisbijstand, kan u flink wat zorgen besparen. Bij pech of ongeval in Europa wordt dan immers bijstand verleend aan uw wagen. Enkele interessante garanties: u bent gedekt voor allerlei vormen van pech zoals het depanneren van een lege accu op wintervakantie, het herstellen van lekke banden of het tanken van de verkeerde brandstof in een buitenlands tankstation. Bij ergere gevallen sturen we u de wisselstukken op die de plaatselijke garagehouder niet in zijn streek kan vinden en in uiterste nood wordt uw wagen en uw gezin gewoon gerepatrieerd. Of wordt de reis verder gezet met een huurwagen of het openbaar vervoer.

Maar u kunt een polis pechverhelping afsluiten voor technische bijstand in België. Soms geldt de polis pas vanaf een aantal kilometer, in andere gevallen komt men u helpen op uw oprit.

U ziet het, er zijn ook hier heel wat mogelijkheden maar wij bieden u graag een oplossing op maat. Vraag vrijblijvend meer informatie.